Geluidsset 2 | MET kabels en mengtafel

130.00

Onze Geluidsset 2 is de ideale oplossing voor evenementen met maximaal 75 personen. De set bestaat uit twee professionele luidsprekers, een mengtafel en alle benodigde kabels. Huur de set vandaag nog en geniet van een professionele audio-ervaring voor uw publiek.

Artikelnummer: 538 Categorie:

Beschrijving

Beschrijving

Als u een evenement organiseert met maximaal 75 personen en op zoek bent naar een professionele geluidsset, dan is onze Geluidsset 2 de perfecte keuze. De set bevat alles wat u nodig heeft voor een kristalheldere audio-ervaring, van twee professionele luidsprekers tot aan een mengtafel voor aanpassingen.

Met deze set kunt u gemakkelijk een professionele audio-setup creëren voor presentaties, muziek of andere evenementen. De mengtafel biedt volop opties om het geluid naar wens aan te passen en de kabels zorgen ervoor dat u alles gemakkelijk kunt aansluiten.

Of u nu een concert, een bedrijfsfeest of een presentatie hebt, onze Geluidsset 2 biedt alles wat u nodig hebt voor een professionele audio-ervaring voor uw publiek. Huur de set vandaag nog en maak van uw evenement een groot succes!