Wil jij servies huren voor een opkomend feest, evenement of bijeenkomst? Dan ben je bij PartyHuren aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van servies, glaswerk, feestdecoratie, geluids- en lichtinstallatie en nog veel meer. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste servies voor jouw bijeenkomst. Er zijn veel verschillende soorten servies en er is voor ieder wat wils.

Waarom servies huren?
Bij PartyHuren kun je verschillende soorten servies huren. Dit wordt ook steeds populairder in Nederland. Het huren van servies is namelijk niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor de natuur en klimaat. Het servies wat je bij ons kunt huren is namelijk van porselein gemaakt en is dus herbruikbaar. We hebben de afgelopen jaren steeds meer plastic uit huis gehaald en nu is het ook aan de beurt voor het plastic servies. Het gebruik van plastic servies is natuurlijk superslecht voor de natuur en het huren van servies is het beste alternatief.

Welk servies voor jou?
Heb jij een feest, brunch of een andere bijeenkomst opkomst? Bekijk dan welk servies voor jou geschikt is. We verhuren meerdere soorten servies zoals koffiekopjes, bordjes, bakjes, bestek en nog veel meer. Deze kun je in grote aantallen afnemen om het hele gezelschap te voorzien van servies. Heb je bijvoorbeeld een brunch of andere bijeenkomst waar je koffie bij wilt drinken? Bekijk dan de koffiekopjes en schotels. Dit is superhandig advies voor een zeer lage prijs. Heb je een feest waar veel gegeten gaat worden? Bekijk dan onze eenvoudige, maar handige besteksets en borden.

Supersnelle levering
Bij PartyHuren houden wij een supersnelle levering aan. Wij weten hoe ongelofelijk belangrijk de leveringen zijn van feestartikelen. Het feest komt eraan, je hebt alles goed geregeld en besteld. Nu is de enige zorg dat alles op tijd aankomt en voldoet aan de kwaliteitseisen. Wij van PartyHuren ontzorgen onze klanten van deze zorgen en lasten. Wanneer je bij ons servies huurt zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wij zullen kijken wat de beste leveringsmogelijkheden zijn en proberen binnen 24 uur de artikelen te kunnen leveren.

Ben jij van plan servies te huren? Doe dit bij PartyHuren.nl. Wij zijn de servies specialist van Nederland.

Toont alle 6 resultaten