Partyhuren

Neem contact op

085 060 9406

Wie we zijn
Wat we doen
Waarom we het Doen

Bij Partyhuren hebben we jarenlang in ons laboratorium gewerkt om de perfecte formule te ontdekken voor het beste feestje ooit. En we hebben het eindelijk gevonden! Onze geheime ingrediënten zijn hoogwaardige producten, uitstekende service en scherpe prijzen. We delen graag onze formule met jou, dus kom erbij en laten we samen feesten!

No1 feesten geven

Wat ons anders maakt!

Wat we doen?

Als je bij Partyhuren huurt, dan krijg je meer dan alleen spullen. Je krijgt een heleboel feestplezier! Het is als het hebben van een feestelijke partner in crime, die je helpt om jouw feestideeën tot leven te brengen. We zijn net als de Robin Hood van het feestwezen, behalve dan dat we geen geld stelen, maar juist zorgen dat je geld bespaart en meer plezier hebt! 

Onze vissie

Onze visie is om de wereld te veroveren met onze feestelijke ideeën en hoogwaardige producten! We willen dat Partyhuren de eerste naam is die in je opkomt wanneer je een feestje plant. Als je aan ons denkt, willen we dat je meteen een glimlach op je gezicht krijgt en begint te dagdromen over de mogelijkheden.

Onze missie

Bij Partyhuren hebben we een belangrijke missie: om jouw feest zo fantastisch mogelijk te maken! We zijn als een team van feestwetenschappers, altijd op zoek naar nieuwe manieren om de perfecte formule te vinden voor het ultieme feestje.

Meet our Team

Wat klanten zeggen over ons

Snel, Nette prijs en Tevreden
Super nette biertafelssets gehuurd. Snel geleverd. Komt afspraken na en vraagt een nette prijs. Zeer tevreden.
Linda Hofman
Eplucon B.V.
Last minute en Goede hulp
Last minute had ik iets nodig.. Fijn dat ik zo snel door jullie werd geholpen. Goede prijs, en fijne hulp. Volgende keer weet ik jullie weer te vinden!
Sander Bekkering
KidzDj
Top en Flexibel
Top en flexibel ga zeker vaker zaken doen.
Ferry
Velwuwe Events

Kom in contact met ons en laat het feest beginnen!

Heb je hulp nodig bij het organiseren van jouw feestje of evenement? Of wil je gewoon even hallo zeggen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons team staat klaar om jou te helpen met al jouw vragen en wensen. Of je nu een vraag hebt over ons assortiment, onze leveringsvoorwaarden of gewoon behoefte hebt aan wat feestelijke inspiratie, wij zijn er voor jou. Je kunt ons telefonisch, per e-mail of via het contactformulier bereiken. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen een feestje bouwen!justo dapibus. Donec mollis

Shopping cart close