Ben jij opzoek naar een goede lichtset voor jouw feest? Bekijk dan onze lichtset collectie bij PartyHuren.nl. Wij verhuren hoogkwalitatieve lichtsets die elk feest afmaken. Wij weten hoe ongelofelijk belangrijk het is om het visuele aspect, zoals onder anderen lichten, goed op orde te hebben. Daarom ontzorgen wij jou bij het uitzoeken van de perfecte lichtset en bieden wij enkel hoogwaardige lichtset merken aan. Deze lichtsets bevatten twee lichteffecten die elkaar goed aanvullen via een lichtsturing. Zo kan je voor elk feest de juiste vibe overdragen door middel van je lichtsets.
Lichtset huren
Wil jij een lichtset huren voor een komend feest, event of andere gezelschap waarbij je schitterende lichten wil gebruiken. Dan kunnen de lichtsets van PartyHuren goed van pas komen. Bekijk bijvoorbeeld onze 2x QFX multi-effect fourbar. Dit zijn twee lichteffecten die je geweldig op elkaar kan afstemmen. Voor dit voorbeeld betaal je €70,- per huurdag. Hier bespaar je maar liefst 90% van je geld mee, in vergelijking met wanneer je deze set nieuw zou kopen. Wij verhuren alleen lichtsets van de beste prijskwaliteitverhouding.
Lichtset voor elk feest
Wanneer je een feest hebt wil je dat alles goed geregeld is. De drankjes staan op tafel, de muziek luidt zijn melodieën, de mensen dansen gezellig op de vloer en de lichten schijnen met prachtige kleuren in de rondte. De twee lichteffecten van elke lichtset zorgen ervoor dat er niet eentonig kleuren de rondte ingaan, maar prachtige kleurcombinaties die precies aansluiten bij de vibe van de avond. Zo kan je de lichten afstemmen op een technofeest, een trouwerij, een verjaardag en nog honderden andere thema’s.
Lichtset snel in huis
Bij een feest is het belangrijk dat elk onderdeel goed en snel geregeld wordt. Wij van PartyHuren.nl denken dan ook graag met je mee. Zo zorgen wij ervoor dat de lichtset zo snel mogelijk geleverd wordt aan huis. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de lichtset en ontzorgen wij jou van deze last. Wanneer jij op ‘Huren’ klikt, kan je aangeven hoeveel dagen je de lichtset gaat gebruiken. Vervolgens reken je bij ons af en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Huur je lichtset bij PartyHuren.nl!

Enig resultaat