Kabelkrat 1

6.05

De Kabelkrat 1 is de perfecte oplossing voor je evenement of feest als het gaat om betrouwbare en flexibele kabels. Deze kabelkrat bevat alles wat je nodig hebt om eenvoudig audio- en lichtapparatuur aan te sluiten op je evenement of feest. De Kabelkrat 1 bevat 2x stekkerblok, 2x 5m XLR, 2x 10m XLR, 2x 5m Schuko en 2x 10m Schuko kabels. Met deze kabelkrat heb je alles wat je nodig hebt voor een vlekkeloze audio- en lichtinstallatie op je evenement of feest.

Artikelnummer: 519 Categorie:

Beschrijving

Beschrijving

Onze kabels zijn van hoge kwaliteit en zijn uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze betrouwbaar zijn en keer op keer optimale prestaties leveren. Ze zijn duurzaam en flexibel, wat betekent dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en bestand zijn tegen slijtage en scheuren. De Kabelkrat 1 is ideaal voor zowel grote als kleine evenementen, feesten of podia. Het is een flexibele oplossing die je de vrijheid geeft om apparatuur aan te sluiten waar je maar wilt.

Bij het huren van onze Kabelkrat 1 hoef je je geen zorgen te maken over de kabels. We garanderen dat ze van goede kwaliteit zijn en dat je evenement of feest zonder problemen zal verlopen. Onze kabels zijn betrouwbaar, flexibel en van hoge kwaliteit. Wacht niet langer en huur onze Kabelkrat 1 voor je volgende evenement of feest en geniet van een perfecte audio- en lichtinstallatie.