Ben jij van plan glaswerk te huren? Bekijk ons grote assortiment aan glaswerk. Wij hebben voor elk feest, evenement of samenkomst de perfecte glazen voor jou. Of je nu een trouwerij hebt voor 200 man of een brunch met alleen het gezin. Voor het huren van glaswerk moet je bij PartyHuren zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van glaswerk en servies.

Waarom glaswerk huren?
Heb je binnenkort een feest, evenement of een andere bijeenkomst? Dan komt glaswerk altijd van pas. Wij verhuren glaswerk in grote hoeveelheden zodat je voor elk feest genoeg glazen hebt. Je kunt al 30 stuks glaswerk huren voor maar €9,50. Wij hebben voor elk soort feest verschillende glazen. Zo kan je precies het aantal en soorten glazen huren die bij jouw feest of bijeenkomst hoort. Wij raden aan glaswerk te huren in plaats van te kopen. Dit is niet alleen veel goedkoper, dit scheelt je ook enorm veel opslag en glazen zijn veel duurzamer. Wij komen de glazen na gebruik gewoon ophalen. Indien je de glazen wilt hergebruiken kan je ook gebruik maken van onze afwasservice. Hiermee kan je tientallen glazen afwassen. Door het huren van glaswerk draag je ook je steentje bij aan de ecologie.

Wat voor glaswerk huren?
Wij hebben veel verschillende soorten glaswerk die je kan huren. Wij willen al onze klanten op maat helpen en dat doen we door middel van een groot glaswerk assortiment. Heb je een feest waar veel bier gedronken wordt? Bekijk dan onze bierglazen collectie. Deze bierglazen kan je al huren voor maar €9,50 per 30 stuks. Hiermee kan je dus grote groepen met bier bedienen. De bierglazen worden vaak samen besteld met onze populaire biertafels en bierbanken. Ook voor chiquere feesten waarbij veel wijn gedronken wordt hebben wij een wijnglazen collectie. Dit zijn nette wijnglazen die je kan huren kleine en grote aantallen. Voor frisdrank, water en andere drankjes hebben wij longdrinkglazen. Ook dit glaswerk kan je huren in aantallen van 30 stuks.

Service hoog in het vaandel
Bij PartyHuren staat service hoog in het vaandel. Wij verzekeren onze klanten van een fijne samenwerking. Hieronder verstaan wij een goede service, communicatie en levering. Wij nemen direct contact met je op wanneer je iets bij ons huurt. Wij communiceren vervolgens over het moment wanneer wij het komen langsbrengen.

Ben je van plan glaswerk te huren? Bekijk het aanbod van PartyHuren.nl. De glaswerk specialist van Nederland.

Toont alle 4 resultaten