Partyhuren

Neem contact op

085 060 9406

Meest gestelde vragen

Wij hebben een breed assortiment aan feestverhuurartikelen, waaronder partytenten, tafels, stoelen, licht- en geluidsinstallaties, en nog veel meer. Bekijk onze website voor een volledig overzicht.

Ja, je kunt jouw bestelling annuleren, maar houd er rekening mee dat er mogelijk annuleringskosten in rekening worden gebracht. Raadpleeg onze annuleringsvoorwaarden op de website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Het is verstandig om jouw bestelling zo vroeg mogelijk te plaatsen om teleurstelling te voorkomen. Idealiter zou je jouw bestelling minimaal 1 dag van tevoren moeten plaatsen.

Je kunt jouw bestelling online betalen via iDEAL, Creditcard of PayPal. Als je liever wilt pinnen, kun je dit aangeven bij de bestelling. Betaling bij aflevering is mogelijk.

Ja, er kunnen leveringskosten van toepassing zijn, afhankelijk van de locatie en de grootte van jouw bestelling. De exacte kosten worden berekend bij het afronden van jouw bestelling.

Ja, de prijs voor de tenten is inclusief opbouw en afbouw door ons team. Dit zorgt ervoor dat de tenten correct en veilig worden opgebouwd en afgebroken.

Dit hangt af van het aantal gasten dat je verwacht en de opstelling die je wilt gebruiken. Wij adviseren graag bij het bepalen van het benodigde aantal stoelen en tafels.

Ja, wij bieden offertes op maat aan. Vul het offerteformulier op onze website in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, het is mogelijk om de gehuurde materialen zelf op te halen en terug te brengen. Houd er rekening mee dat je de materialen zelf moet vervoeren en dat je verantwoordelijk bent voor eventuele schade tijdens het transport.

Bij schade aan de gehuurde materialen, dien je dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Afhankelijk van de omvang van de schade, kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Lees onze huurvoorwaarden voor meer informatie.

Kom in contact met ons en laat het feest beginnen!

Heb je hulp nodig bij het organiseren van jouw feestje of evenement? Of wil je gewoon even hallo zeggen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons team staat klaar om jou te helpen met al jouw vragen en wensen. Of je nu een vraag hebt over ons assortiment, onze leveringsvoorwaarden of gewoon behoefte hebt aan wat feestelijke inspiratie, wij zijn er voor jou. Je kunt ons telefonisch, per e-mail of via het contactformulier bereiken. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen een feestje bouwen!justo dapibus. Donec mollis

Shopping cart close