Wil jij biertafels huren? Bekijk de biertafel collectie bij PartyHuren. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in biertafels, bierbanken en andere feestmeubilair en accessoires. Wij zijn gevestigd in Harderwijk, nabij Ermelo, Putten en Nunspeet. Wij verzenden en rijden door heel Nederland. De biertafels die je bij ons kunt huren zijn speciaal geselecteerd op de prijskwaliteitverhouding. Hierdoor betaal je de juiste prijs voor een stevige en handige biertafel. Je kunt bij ons al biertafels huren vanaf €5,- per dag. Wil je hier twee losse of vaste bierbanken bij? Geen probleem. Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Feest, evenement of verjaardag? Huur een biertafel!
Ben je van plan een biertafel te huren voor een komend feest, evenement of verjaardag? Dan ben je bij PartyHuren aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk hoogwaardige biertafels en bierbanken. Deze zijn ideaal voor alle feesten en partijen. Of je nu een festival, voetbalfeest of tuinfeest hebt, wij hebben de biertafel voor jou. Het biertafels en bierbanken assortiment is een selectieve collectie van de beste van de markt. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit en beste prijs. Je kunt onze biertafels los huren voor maar €5,- per dag en de bierbanken ook voor maar €5,- per dag. Wil je een bierbankset? Geen probleem. Deze kan je voor maar €15,- al huren.

Bij een outdoor feest of evenement is een biertafel onmisbaar. Dit feestmeubilair brengt mensen bij elkaar op ieder feest. Je kan er gezellig aan eten, drinken, zingen, dansen en feesten. Het maakt niet uit wat voor outdoor feest je hebt. Een biertafel komt altijd van pas. Heb je een gezellig dansfeest? Dan is het heerlijk om af en toe ook aan de tafel te kunnen schuiven.

Supersnelle levering
Bij PartyHuren bieden wij een supersnelle levering aan. Wanneer je ervoor kiest een biertafel van ons te huren, dan kan deze binnen 24 uur geleverd worden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken of de biertafel aan de juiste kwaliteitseisen voldoet en of het wel op tijd aankomt. Wij weten dat het organiseren van een feest of evenement voor erg veel druk kan zorgen. Wij helpen je dan ook graag door middel van onze geweldige service.

Ga jij een biertafel huren? Bekijk dan de biertafel collectie bij PartyHuren. De biertafel specialist van Nederland.

Toont alle 3 resultaten