Accu speakerset 3

60.00

Op zoek naar een krachtige en draadloze speakerset om van jouw feest of evenement een onvergetelijke ervaring te maken? Huur dan onze Accu Speakerset 3, met daarin twee JBL Partybox 110 partyspeakers en twee stevige statieven voor het ultieme geluid.

Artikelnummer: 555 Categorie:

Beschrijving

Beschrijving

De JBL Partybox 110 is een indrukwekkende partyspeaker met 160 Watt aan krachtig JBL-geluid en Bluetooth-technologie, zodat je draadloos verbinding kunt maken met je smartphone, tablet of laptop en je favoriete muziek kunt streamen. Deze speaker is draagbaar en stevig en biedt een IPX4-spatwaterbestendige technologie, zodat je hem zonder zorgen kunt gebruiken bij het zwembad of op het strand.

De bijbehorende statieven zijn verstelbaar en zorgen voor een optimale geluidservaring doordat de speakers op de juiste hoogte geplaatst kunnen worden. De Accu Speakerset 3 is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor je snel en zonder zorgen klaar bent voor jouw feestje.

Of je nu een groot buitenfeest of een intiem huiskamerfeest organiseert, onze Accu Speakerset 3 biedt een uitstekende geluidskwaliteit en draadloze functionaliteit die jouw feest naar een hoger niveau tilt. Huur onze Accu Speakerset 3 en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring!