Accu speakerset 2

45.00

Op zoek naar een draadloze en krachtige speakerset voor jouw feest of evenement? Huur dan onze Accu Speakerset 2, met daarin de indrukwekkende JBL Partybox 310 en een stevig statief voor de ultieme geluidservaring.

Artikelnummer: 554 Categorie:

Beschrijving

Beschrijving

De JBL Partybox 310 is een krachtige partyspeaker met 240 Watt aan JBL-geluid en een dynamische lichtshow die zorgt voor de juiste sfeer op jouw feest. Deze speaker heeft een stevig ontwerp en is gemakkelijk te verplaatsen dankzij het handige handvat en de wielen. Ook is hij voorzien van een IPX4-spatwaterbestendige technologie, waardoor hij zonder zorgen gebruikt kan worden bij het zwembad of op het strand.

Dankzij de ingebouwde Bluetooth-technologie kun je draadloos verbinding maken met je smartphone, tablet of laptop en je favoriete muziek streamen. Je kunt de Partybox 310 ook bedienen met een app en zelfs koppelen aan andere compatibele luidsprekers voor nog meer volume.

Het bijbehorende statief zorgt voor een optimale geluidservaring doordat de speaker op de juiste hoogte geplaatst kan worden. De Accu Speakerset 2 is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor je snel en zonder zorgen klaar bent voor jouw feestje.

Of je nu een groot buitenfeest of een intiem huiskamerfeest organiseert, onze Accu Speakerset 2 biedt een uitstekende geluidskwaliteit en draadloze functionaliteit die jouw feest naar een hoger niveau tilt. Huur onze Accu Speakerset 2 en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring!