Accu speakerset 1

35.01

Ben je op zoek naar een draadloze speakerset voor jouw feest of evenement? Huur dan onze Accu Speakerset 1 met daarin de krachtige JBL Partybox 110 en een handig statief. De Partybox 110 biedt een indrukwekkende geluidskwaliteit van 160 Watt en is voorzien van Bluetooth-technologie, zodat je draadloos verbinding kunt maken met je smartphone of tablet en je favoriete muziek kunt streamen.

Artikelnummer: 553 Categorie:

Beschrijving

Beschrijving

Het statief is stevig en verstelbaar, zodat je de Partybox 110 op de gewenste hoogte kunt plaatsen en een perfecte geluidservaring kunt creëren. Bovendien is de Accu Speakerset 1 zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor je in een mum van tijd klaar bent voor jouw feestje.

Of je nu een tuinfeest, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement organiseert, de Accu Speakerset 1 biedt een uitstekende geluidskwaliteit en een draadloze functionaliteit die je de vrijheid geeft om te bewegen en te dansen zonder je zorgen te maken over kabels. Huur onze Accu Speakerset 1 en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring!